FORUM Forums Products CLSE-Yoke C172 AP issue with CLS Yoke Reply To: C172 AP issue with CLS Yoke

#2124
dreddie
Participant

I have had this trouble with a lot of planes including the A320 Neo. The problem occurs if the autopilot tries to drive the yoke through the CLS2 software. If you tick the box Don’t set Pos in AP in the settings dialogue boxes, then the problem goes away. Another workaround is to close the CLS2 software and use USB mode with no FF. That allows the AP to behave.
The A320 was unflyable with the AP on ( which is really not good news ) Then I tried disconnecting from the simulator and hey presto the AP behaves exactly as expected. Would you have FF from the sidestick ? I don’t think so, it is hardly an issue for me.

BRUNNER Forum​

In the BRUNNER forum you will find various discussions on different topics, such as setup, software use or general questions and concerns. 

Discuss with forum mebers, share your knowledge and experience or find answers to frequently asked questions that are answered directly by our Brunner team.

Go to BRUNNER Forum.

BRUNNER Helpdesk​

Do you have questions about a product you have already purchased or are you facing technical issues? 

Check our FAQs for quick help. The most common questions or problems are described there, including instructions.

If you are still stuck, please contact our BRUNNER Helpdesk. Open a ticket here.

BRUNNER Simulation​

BRUNNER is a leading manufacturer of flight simulation devices for the professional as well as the enthusiast sector.

Unlike other manufacturers, Brunner offers a realistic flight experience with the help of Force Feedback Technology and Control Loading System.

Discover the BRUNNER Shop.

BRUNNER Simulation

Industriestrasse 27
8335 Hittnau


+41 (0)44 953 10 10
info@brunner-innovation.swiss

© 2023 BRUNNER Elektronik AG | Privacy Policy |  Legal notice

🌴 Summer holiday 🌴

Please note: The BRUNNER team is out of office due to company holidays until August 5th.